Om mig

Hej, jeg hedder Jens, og jeg er uddannet civilingeniør med speciale i IT (Computer Science) fra DTU Lyngby. Jeg blev færdig med min uddannelse i sommeren 2017, og har lige siden arbejdet.

 

Floorball

Jeg har en passion for floorball, som jeg startede med at spille da jeg var 13 år gammel. Jeg spiller pt. i Helsingør FT, men min modersklub er Benløse FC, hvor jeg stadig har en tilknytning til da mine brødre stadig spiller der.

Arbejdsliv

Siden efteråret 2017 har jeg arbejdet hos Stjernholm & Co. hvor jeg er ansvarlig for bl.a. software-udvikling, dimensionering og salg af shared storage til video samt netværksinfrastruktur til mediebranchen. Derfor har jeg nu en stor viden indenfor shared storage applikationer til video, og kender til alle aspekter helt fra dimensionering, udvikling og planlægning, til installation, support og drift.

Softwareingeniør

I 13-14 års alderen begyndte jeg at interessere mig for at programmere, og jeg har holdt fast i det lige siden. I starten var det primært HTML, CSS og PHP jeg arbejdede med. Senere, da jeg startede på DTU, lærte jeg bl.a. Java, C#, .NET, og en lang række andre programmeringssprog og teknologier. Jeg har stadig en god flair for at bruge PHP, og jeg har arbejdet med flere frameworks, fx LaravelCakePHP og Magento.

Stay calm – I’ll keep it funny

Her på bloggen vil jeg fokusere på at gøre indlæggene let læselige og med et humoristisk twist, samtidig med at der vil være en morale eller pointe med gemt i indlæggene. Jeg vil forsøge at peppe indholdet op med billeder eller andet indhold såsom video, så det forhåbentlig ikke bliver så tørt 🙂

Live streaming

Siden 2015 har jeg fået interesse indenfor live streaming, og mere specifikt streaming af floorball, hvor jeg har været med til at live-streame over 100 kampe sammen med Benløse Stream Team. Live streaming er også et område som bliver berørt på bloggen.

(Besøgt 18 gange, 1 besøg i dag)