Om mig

Jens Grønhøj StigaardJeg er en ung gut der til daglig studerer civilingeniør (med speciale i software) på DTU i Lyngby på 11. semester i skrivende stund (oct 2016). Jeg har en passion for floorball, som jeg pt. spiller i Helsingør FT, men min modersklub er Benløse FC, som jeg startede i da jeg var 13 år gammel.

I 13-14 års alderen begyndte jeg at programmere, og har haft interesse for det siden. I starten var det primært HTML, CSS og PHP jeg tog fat på, da det var ret ligetil. Senere, da jeg startede på DTU, lærte jeg bl.a. Java, C#, m.v. Jeg har stadig en god flair for at bruge PHP, og jeg har arbejdet med både LaravelCakePHP og Magento.

Her på bloggen vil jeg fokusere på at gøre indlæggene sjove at læse, samtidig med at der skal være en mening eller pointe med indlægget, bl.a. vil jeg bruge billeder, samt indlejring af videoer, til at gøre det lidt mindre tørt 🙂

Den seneste tid har jeg fået mere og mere interesse i streaming, og mere specifikt streaming af floorball. Dette er også et område som bliver berørt på bloggen.