Kategori: Sport

SSL floorball i Helsingør!

Lørdag den 30. januar danner Helsingørhallen igen rammerne for en SSL kamp!

Setup’et på dagen er meget lig sidste år – et ministævne som Rungsted-Hørsholm afholder, og denne gang et U17 stævne hvor flere hold deltager, blandt andre Team Nordsjælland som jeg er træner for, FC Helsingborg, Benløse, samt andre klubber.

Hvis du ikke endnu har købt din billet, kan du købe den direkte på https://hft.nemtilmeld.dk/ med priser fra 65 kr. for grupper, og 80 kr. for enkeltpersoner.

Til ministævnet er der hele 38 hold tilmeldt, og tilmelding er derfor lukket! Det er helt fantastisk at så mange deltager til dette. Man kan håbe at familie og venner til mini-spillerne også er i hallen på dagen, til at se børnene, og SSL kampen efterfølgende.

 

2 gange overligger

I gårsdagens runde af Europa League vandt FC Midtjylland flot over Club Brügge, som ellers har voldt andre danske hold store problemer tidligere, og hvor de danske hold har lidt store nederlag, men anderledes var det i aftes, hvor FC Midtjylland flot vandt 1-3 på udebane.

I aftes spillede Braga og Groningen et opgør som endte 1-0 på et tidligt mål, men det største highlight fra kampen er dog en bold som ikke kommer over stregen, men i stedet rammer overliggeren to gange, for herefter at hoppe ud. Uheldigt for afslutteren. Se klippet herunder

Benløses ligaherrer slog Rødovre

Benløses ligaherrer mødte Rødovre FC, lørdag eftermiddag i Ringstedhallen.

Kendetegnet for kampen var det fysiske spil, og for Benløses vedkommende – kontra.

Så snart en bold var erobret, så var der sendt forwards afsted, hvor bolden blev spillet op på, og det lykkedes flere gange for de unge Benløse drenge at udnytte disse.

Som sædvanligt så blev kampen streamet, og der er netop lagt et highlight-show op, som kan ses her:

De to unge ungarer i Benløse viste kølighed, og stod begge for 2 mål, og har generelt holdt et højt boldtempo, som har drillet nu både Sunds og Rødovre.

Mandag aften drager Benløse en tur til Valby for at spille pokalopgør mod Copenhagen, hvilket bliver en utrolig spændende kamp. Copenhagen tabte i sidste runde af ligaen til Rødovre 3-5, og i denne weekend led de et stort nederlag til BFC Vensyssel, som vandt hele 15-6 over Copenhagen.

www.tv3sport.dk – 45 sekunders reklamer? Really…

Jeg får mit daglige fix af videoer ved at besøge youtube, tv3sport.dk og en række andre websites. (Se komplet liste nederst i indlægget) – men på det seneste er der noget der er begyndt at irriterende!

På tv3sports website er der kommet reklamer, og dette er ikke blot små reklamer – neeeej…

Hver gang man klikker sig ind på en ny video, så er der gudhjælpemig 45 sekunders reklame (eller deromkring). Første gang jeg kom til deres side efter de havde lagt den nye “feature” på havde jeg selvfølgelig AdBlocker på, så der kom en besked frem om at de rådede til at man deaktiverede AdBlocker, ellers vil man kun kunne se videoer i dårlig kvalitet. Og ja, det må man da nok sige, der blev lagt et blur filter på (som man selvfølgelig kan fjerne ved at ændre lidt i css’en). Men kvaliteten af det rå klip man fik vist med AdBlock var reduceret til 260p, eller noget i den retning, hvilket er SÅ dårligt, i forhold til de normale 720p eller deromkring. Derfor tænkte jeg, så er jeg sgu det gode menneske jeg er, og deaktiverer AdBlock. Men så kastede de bomben; 45 SEKUNDERS REKLAME – før at man kunne få et klip vist. Da jeg så det første gang tænkte jeg, whaaaat, kan det virkelig være sandt, 45 sekunder? Så gik jeg til et nyt klip, og det var det samme her, og ved det tredje, ja.. 45 sekunder.

Derefter, ja, så har jeg IKKE gået til tv3sport.dk, for jeg synes ærligt talt at det er for meget af det gode, at tvinge folk til at vente 45 sekunder for at se en video som er cirka samme længde, tit klip på omkring et minut.

Til gengæld er der ikke reklamer (eller tvang om at deaktivere AdBlock) på 6-eren.dk, hvilket er suværent, men dækningen af fodbold er ikke ligeså god som hos Viasat (tv3, 3+, tv3sport), så det er selvfølgelig ærgerligt.

Så det var min lille rant om at tv3sport. Herunder er min (opdaterede) liste af websites som jeg klikker ind på dagligt for at se video fra fodbold, samt andet sport.

Hvis DU kender nogle andre websites som også leverer videoklip fra sport, så smid en kommentar!