Kategori: Sjov & spas

Jeg vil skrive om alt det spas jeg oplever og ser rundt om på nettet :-)

HTML – ved du hvad det er?

Version2 skrev i fredags en artikel hvor de har hentet statistik fra en amerikansk undersøgelse, der bl.a. viser at 11 % af de spurgte troede at HTML var en seksuelt overført sygdom. Fjollede amerikanere 🙂

Nu er jeg jo bombarderet med teknologiske forkortelser indenfor software, webudvikling, programmeringssprog, og meget mere, og selvfølgelig kender alle andre ikke de samme termer, men kender du de mest almindelige? I artiklen kan du se andre eksempler på hvad de amerikanske borgere selv tror af termer de har styr på.

http://www.version2.dk/artikel/11-af-amerikanerne-tror-html-er-en-seksuelt-overfoert-sygdom-389948

Få kampprogram synkroniseret med din kalender

I min omgangskreds er der mange floorball-interesserede. DaFUs overgang til DGIs platform har været meget kritiseret, mest fordi at den nye hjemmeside er svær at navigere rundt i, og man ved ikke hvor man skal lede efter de forskellige (vigtige) detaljer.

Nå men – dette indlæg var ikke en kritisering af DaFU, men til gengæld et tip til alle de spillere, holdledere, og andre folk som er interesserede i holdene rundt om i Danmark. Dette indlæg er faktisk ikke floorball specifikt, men er faktisk nyttig for alle de sportsgrene som benytter sig af DGI til at varetage turneringsplaner. DGI har også en app både til iOS og Android, som hedder Min Idræt, hvor du også kan finde kampprogrammer inde, men der er ingen funktion til at få dem overført til din kalender..

Ideen med denne guide er, at du har muligheden for at hente det kampprogram som ligger på DGIs hjemmeside for et specifikt hold ned til din kalender og derved smartphone, så du altid har den med dig.

Linket som du skal benytte er følgende: (husk at indsætte dit hold ID)

http://stigaard.info/floorball/matches/teams/HOLDID/matches/webcal

 

Hvis du har en iPhone, og altså ikke benytter Google kaleder, så der i beskrivelsen af videoen nogle trin til at opnå det samme som ved Android.

Januar måned i studiernes og skiferiens tegn

Januar måned er en ganske særlig måned, der sker rigtig mange ting for mange folk, og for mit vedkommende er det ligeså!

Et nyt år er blevet taget hul på, og for mange mennesker betyder det nytårsforsæt. Jeg har aldrig helt gjort så meget ud af nytårsforsæt, og denne gang er ingen undtagelse. Til gengæld så er januar måned fyldt med en masse gode ting, i form af 3 ugers kursus og skiferie. Læs mere

Nytår!

Godt nytår alle!

Før jeg skrev dette indlæg, sad jeg og funderede over, hvad mit første indlæg i 2014 ville omhandle, og jeg er ikke kommet frem til noget specifikt.

Mange mennesker ændrer sig selv ved nytår, fx. begynder i fitness, vil begynde på en frisk, men der er bare noget jeg ikke helt har forstået, hvorfor behøver man at have en bestemt dato for at kunne ændre sig. Nå, men nok om min uvidenhed!

Mange kigger tilbage på det afsluttede år, og prøver at opsummere året i highlights, hvad enten det er sport, musik, innovation, personligt,  eller i erhvervslivet. For mit vedkommende, så plejer ikke at evaluere på noget specifikt når jeg runder nytår, men én ting jeg har gjort de sidste par år, er at lytte til DJ Earworm, som hvert år samler de største pop-hits fra det forgangne år, og koger det ned til 5 minutters musik. Nogen vil synes at det er en skændsel for musik, sådan at skam-mixe numrene, men jeg er en af dem som synes at det sommetider godt kan lykkedes med at samle mange numre i ét.

Første gang man lytter til nummeret, så bliver man hurtigt forvirret – specielt hvis man prøver at synge med. Så tænker man, øhh, hvad skete der lige dér, men sådan har man det jo med alle sange første gang man hører én catchy melodi, og så første gang man hører omkvæddet kan man det jo ikke, men anden eller tredje gang, så kan man det allerede.

Men hvis du nu vover dig ud i at høre klippet jeg har indlejret ovenfor, så gør mig den tjeneste ikke at tænk så meget på selve kunsten i nummeret som helhed, men tænk at, at de numre som tracket indeholder, er nogle som har braget ud igennem radioen i løbet af det sidste år, og har fået os alle til at rocke i stolen derhjemme.