Kategori: DTU

DTU

Foråret 2016

Foråret 2016 er mit sidste semester med kurset (før kandidatafhandlingen).

I semestret venter et compiler kursus, samt netværkssikkerhed og sprog-baseret sikkerhed. Hvad det så end sprog-baseret sikkerhed dækker over, så glæder jeg mig til alle kurserne.

Jeg har også et projekt i at jeg skal have skubbet DTU LAN væk fra mig, ved at få færdiggjort hjemmesiden, som PF så overtager, som vil varetage LAN events på DTU fremover 🙂

DTU

Recap af de sidste par måneder

De sidste to måneder har fløjet afsted. Til tider har det været hård. Så lidt kommer her om hvorfor jeg nu havde det sådan, samt hvad fremtiden bringer.

Midten af november til midten af december var hård rent skole og arbejdsmæssigt. Eksaminerne lå i midten af december, og jeg havde to eksamensprojekter som lå næsten lige oven i to skriftelige eksaminer. Hård omgang, og blandet med lidt sygdom, ja så var det en hård nød. Så eksamenerne gik ikke helt så godt som jeg havde håbet.

Før eksamensperioden havde jeg travlt på arbejdet, hvor et nyt ordre-håndterings-system skulle på plads, da vi hos Yogaudstyr.dk har outsourcet vores lager og ordre-håndtering til Bording-Logistik. Så jeg havde nok at se til, der i slut-november, hvor der stadig var en del timer på skolen, suppleret med en masse arbejde, og dertil, ja så kom floorballen ved siden af.

Men nok brok – den stressende tid er for nu ovre, selv om der også lige har været en intens 3-ugers periode her i januar med en masse funktionel F# programmering, som lige er afsluttet i dag, onsdag d. 20. januar. Eksamen foregik mundtligt, hvor 3 mini-projekter skulle forsvares. Eksamen gik fint, jeg endte med at få 7, hvilket jeg egentlig er fint tilfreds med.

Januar måned i studiernes og skiferiens tegn

Januar måned er en ganske særlig måned, der sker rigtig mange ting for mange folk, og for mit vedkommende er det ligeså!

Et nyt år er blevet taget hul på, og for mange mennesker betyder det nytårsforsæt. Jeg har aldrig helt gjort så meget ud af nytårsforsæt, og denne gang er ingen undtagelse. Til gengæld så er januar måned fyldt med en masse gode ting, i form af 3 ugers kursus og skiferie. Læs mere