Recap af de sidste par måneder

jan 20, 2016 DTU

De sidste to måneder har fløjet afsted. Til tider har det været hård. Så lidt kommer her om hvorfor jeg nu havde det sådan, samt hvad fremtiden bringer.

Midten af november til midten af december var hård rent skole og arbejdsmæssigt. Eksaminerne lå i midten af december, og jeg havde to eksamensprojekter som lå næsten lige oven i to skriftelige eksaminer. Hård omgang, og blandet med lidt sygdom, ja så var det en hård nød. Så eksamenerne gik ikke helt så godt som jeg havde håbet.

Før eksamensperioden havde jeg travlt på arbejdet, hvor et nyt ordre-håndterings-system skulle på plads, da vi hos Yogaudstyr.dk har outsourcet vores lager og ordre-håndtering til Bording-Logistik. Så jeg havde nok at se til, der i slut-november, hvor der stadig var en del timer på skolen, suppleret med en masse arbejde, og dertil, ja så kom floorballen ved siden af.

Men nok brok – den stressende tid er for nu ovre, selv om der også lige har været en intens 3-ugers periode her i januar med en masse funktionel F# programmering, som lige er afsluttet i dag, onsdag d. 20. januar. Eksamen foregik mundtligt, hvor 3 mini-projekter skulle forsvares. Eksamen gik fint, jeg endte med at få 7, hvilket jeg egentlig er fint tilfreds med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *