Få kampprogram synkroniseret med din kalender

sep 13, 2015 Floorball, Sjov & spas, Sport

I min omgangskreds er der mange floorball-interesserede. DaFUs overgang til DGIs platform har været meget kritiseret, mest fordi at den nye hjemmeside er svær at navigere rundt i, og man ved ikke hvor man skal lede efter de forskellige (vigtige) detaljer.

Nå men – dette indlæg var ikke en kritisering af DaFU, men til gengæld et tip til alle de spillere, holdledere, og andre folk som er interesserede i holdene rundt om i Danmark. Dette indlæg er faktisk ikke floorball specifikt, men er faktisk nyttig for alle de sportsgrene som benytter sig af DGI til at varetage turneringsplaner. DGI har også en app både til iOS og Android, som hedder Min Idræt, hvor du også kan finde kampprogrammer inde, men der er ingen funktion til at få dem overført til din kalender..

Ideen med denne guide er, at du har muligheden for at hente det kampprogram som ligger på DGIs hjemmeside for et specifikt hold ned til din kalender og derved smartphone, så du altid har den med dig.

Linket som du skal benytte er følgende: (husk at indsætte dit hold ID)

http://stigaard.info/floorball/matches/teams/HOLDID/matches/webcal

 

Hvis du har en iPhone, og altså ikke benytter Google kaleder, så der i beskrivelsen af videoen nogle trin til at opnå det samme som ved Android.

En tanke om “Få kampprogram synkroniseret med din kalender”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *