Første indlæg! + stigaard.info hovedside

dec 30, 2013 Ej kategoriseret

Hej alle!

Her i juleferien har jeg brugt nogle timer på at opdatere http://stigaard.info, som længe har ligget brak. Så nu havde jeg endelig lidt tid til overs, her mellem jul og nytår, og det har altså resulteret i at jeg har uploadet det gamle U15 site (http://stigaard.info/bfc), og så har jeg besluttet mig for at prøve at blogge for alvor. Mon det kommer til at gå, ingen ved det 🙂

Jeg havde tænkt mig at blogge om alt mellem himmel og jord, eller, faktisk mest om det der interesserer mig, og som jeg har en holdning til, og nogle gange, blot sjove og humoristiske indlæg. Jeg kommer helt sikkert til at blogge lidt om floorball, som er et ord jeg trigger ret meget på! Om så det er udenlandsk, den danske liga, 2. division, eller what ever, så vil jeg altid lytte med.

Jeg kommer måske også til at blogge lidt om programmering, som er en interesse jeg har haft i nogle år, og kommer helt sikkert til at beskæftige mig med det i mange år frem i tiden. Jeg har programmeret i PHP siden jeg startede, begyndte så at lære Java da jeg startede på DTU, og nu har jeg en del basis-viden om forskellige sprog, bl.a. C#, som jeg også har haft et kursus i. Endvidere har jeg hygget mig på http://codecademy.com med at tage lidt Python-kurser – noget jeg helt sikkert vil komme til at bruge senere!

Nå men, for at runde af, så håber jeg at I vil følge min blog, om så det er for floorballen, eller om det er programmering 😉

PS. GODT NYTÅR TIL ALLE! Jeg vil forsøge at benytte kategorier, som beskriver hvad indlægget omhandler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *