Denne uges floorball

jan 18, 2014 Floorball
Floorball Helsingør FT - Jonas Hviid
Foto: helsingorft.dk

Denne uge har for mit vedkommende budt på lidt floorball – fredag aften spillede jeg selv kamp i mod Hvidovre på hjemmebane i Helsingørhallen, og lørdag eftermiddag spillede min lillebror (AG) med på Benløses H3 (“talenthold”), som bød Amager FK op til dans i 3. division.

Vi havde mødt Hvidovre to gange tidligere i sæsonen, begge med nederlag, hvor første kamp endte 3-1 i Hvidovre, og 3-14 i kvartifinalen i pokalturneringen, hvor Hvidovre virkelig gav os bøllebank, en kold fredag aften i november måned, så vi havde bestemt en revanche til gode til denne kamp!

Det var at bemærke at Hvidovre havde taget alle herrespillere fra klubben med (sådan føltes det i hvert fald!), da de stillede op med 20 spillere, plus det løse (bl.a. en Kenneth Danielsen som stadig genoptræner).

Kampen blev virkelig en intens og nervepirrende kamp, hvor vi lukkede meget af Hvidovres spil ned, og der var mange spredehagl i begge ender, dog med få bolde i kassen. Alle perioder var meget lige, Hvidovre havde flest afslutninger, med mange af dem blev blokeret af vores defensiv, som stod virkelig sublimt denne fredag aften. Kampen bølgede længe frem og tilbage, og da Frederik Olsen scorede til 2-2 i midten af anden periode, fik vi virkelig gejst i Helsingør-truppen. Dog forsatte kampen stadig på 2-2 længe, og halvvejs i tredje periode skete det som der ikke måtte ske, nemlig en Hvidovre-scoring til 2-3, som vi aldrig kom tilbage fra, og det blev derfor ingen point til os i denne kamp, på trods af en god indsats, hvor den sidste held foran mål gerne måtte gå til vores vej en anden gang!

Personligt blev jeg nødt til at udgå cirka halvvejs inde i kampen, da jeg vrikkede om på foden, og min ankel sagde derefter no-go til at spille mere. Min fod føles dog bedre i dag, og jeg håber bestemt at kunne træne med i næste uge, og på fredag drager jeg en uge til Val d’Isére for at udforske de franske alper sammen med over 400 andre medrejsende DTUere.

Lørdag stod den som sagt på 3. divisions kamp mellem Benløse 3 og Amager FK. Benløse som både havde min lillebror og fætter på holdkortet, samt en del gamle holdkammerater fra dengang jeg spillede i Benløse. Jeg fik skudt et par sekvenser, og et par mål fik jeg på video, og har derfor lavet et lille sammendrag af målene jeg fik. Kampen endte 10-3, hvor bl.a. Lasse Hartvig (normalt keeper) stod for 2 kasser (og 2 assists i mens han ikke var på banen, Jesper Roland var vidst lidt gavmild ved dommerbordet, *tihi fnis*).

[Se den helst i HD!]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *