Hvem vinder? AaB – Benløse (19.01.2014)

jan 19, 2014 Floorball

I morgen spilles der Unihoc liga, hvor AaB floorball tager i mod Benløse FC.

Hvem tror DU vinder kampen – stem nedenfor.

[socialpoll id=”2184117″]

Benløse er umiddelbart favorit, efter 4 ud af 4 sejre i de seneste opgør mellem de to hold. Senest blev det 8-3 i slutningen af november måned, og sidste sæson vandt Benløse 3-0 i kampe i DM-kvartfinalen over AaB.

Jeg ved dog at Benløse-truppen er forholdsvis smal til denne kamp, hvor AaB er på hjemmebane, og benløse-drengene kunne måske godt have lidt stive ben efter den bustur de skal have fra midtsjælland op til Aalborg, så er de så store favoritter som der umiddelbart ligner? Jeg tror at det bliver en tæt kamp!

Følg updates af kampen på Benløses facebookside:

Kampen er i gang! Følg med herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *