Pokalfinaler 2014

jan 8, 2014 Floorball

Pokalfinalen for damerne står mellem Rødovre og Jægerspris. Jeg må erkende at jeg ikke har set forfærdeligt meget dame-floorball, ud over VM, som blev spillet i december, hvor den sidste placeringskamp om 9. pladsen desværre endte med nedtur, da kampen blev 4-3 til Slovakiet efter overtid. Fra VM-truppen findes der blot 3 spillere fra de klubber der er i damernes pokalfinale, lidt tankevækkende, men det viser bare at holdet indsats betyder mere end de profilernes individuelle formåen i kamp. 

Jeg må indrømme at jeg tror at Rødovre trækker det længste strå i finalen, men jeg håber bestemt at kampen bliver tæt, for Jægerspis ligger godt i tabellen (2. plads pt.), og har tidligere spillet to gange mod Rødovre i sæsonen, hvor Rødovre vandt hhv. 4-3 og 8-2 (23. nov 2013). Så derved er Rødovre favoritter.

Herrenes pokalfinale bliver bestemt en gyser mellem Frederikshavn Blackhawks og Team Aarhus. I tabellen ligger Blackhawks bedst, med 7 sejre, mod Team Aarhus’ 4 sejre (dog med en kamp mindre). Frederikshavn, har gennem sæsonen været meget bølgende, hvor de har haft store nederlag mod bl.a. Rødovre og Benløse, men samtidig vundet med +10 over Copenhagen, som ellers har været stabile. Så altså et Blackhawks hold, som hvis de rammer dagen, vil vinde klart, efter min mening.

Team Aarhus har haft flere tætte kampe, bl.a. husker jeg en FNF-kamp i efteråret, hvor de var nede 3-4 med under to minutter tilbage, men vendte kampen til 5-4 mod AaB – et resultat som viste at Aarhus godt kunne spille floorball. Se highlights fra kampen her.

Tidligere på sæsonen har Frederikshavn og Team Aarhus mødtes én gang i ligaen, hvor det blev til en 5-3 sejr til Team Aarhus. Jeg spår dog stadig Blackhawks til at være favoritter – men nu må vi se, alt er åbent, og er holdene ikke ordentligt klar her tidligt inde i 2014, så kan en kamp hurtigt tabes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *