Pokalfinalerne live på Kanalsport

jan 10, 2014 Floorball

Pokalfinalerne i floorball spilles i morgen i Frederikshavn, og bliver vist på KanalSport på lørdag (og genudsendt om søndagen også), så er du forhindret i at være i hallen lørdag, så slå over på kanalsport lørdag eftermiddag, og se noget god floorball.

Damernes kamp vises fra kl. 15.50, og står som sagt mellem Rødovre og Jægerspris, så tune ind allerede 15.50, og se den spændende kamp.

Herrenes kamp starter 19.00, og står mellem de to Frederikshavn Blackhawks og Team Aarhus. Frederikshavn som er på hjemmebane, forventer jeg mig meget af, jeg forventer at se dem med stor energi fra start.

Har du ikke KanalSport i din TV-pakke, så fat mod, for deres kanal streames live på nettet, og kan ses gratis på http://kanalsport.dk/.

2 tanker om “Pokalfinalerne live på Kanalsport”
  1. Jeg syntes at det er meget sjov sammensætning, jeg ser de 2 stærkeste herre hold som værende fra øst (benløse og Rødovre), men det er 2 vest hold som er i finalen og jeg ser de bedste dame hold som værende fra vest, men det er 2 øst hold som er gået i finalen. Det er meget pudsigt for mig:-).

    Jeg glæder mig specielt til herre finalen. Det at det ikke er en af de 3 tophold som er i fianlen viser hvor lige Ligaen er og hvor meget vi kan se frem til slutspillet hvor alt kan ske.

    1. Du har fuldstændig ret Mølby, det finder jeg også meget pudsigt, men intet mindre er det en realitet 🙂 Det beviser bare at man i knald-eller-fald kampene ikke må have en off-day i denne her sport.

      Jeg glæder mig også til at følge herrefinalen, og ja, det er bestemt hold der har kvaliteter der spiller denne finale, og de har begge spillet slutspil mange gange før, og kender gamet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *