Tanker omkring U19 final 4

jan 10, 2014 Floorball

U19 final 4 bliver spillet i den kommende weekend, og programmet ser således ud: (bemærk pokalfinaler lørdag)

Lørdag
Kl. 10.00 – U19 semifinale 1: Aab Floorball-Copenhagen FC
Kl. 13.00 – U19 semifinale 2: Benløse FC-Frederikshavn Blackhawks

Kl. 16.00 – Dame pokalfinale: Jægerspris UFC-Rødovre FC 
Kl. 19.00 – Herre pokalfinale: Frederikshavn Blackhawks-Team Århus Floorball

Søndag
Kl. 10.00 – U19 bronzekamp: Taber semifinale 1-Taber semifinale 2
Kl. 13.00 – U19 finale: Vinder semifinale 1-Vinder semifinale 2

Begge semifinalekampe er total åbne kampe blandt disse unge drenge.

Jeg har stor tiltro til min barndomsklub Benløse, og jeg håber at de går hele vejen, men jeg tror har kampene bliver utrolig tætte. Der er dog nogle ting der undrer mig, Frederikshavn Blackhawks U19 hold tabte deres kamp til AaB i den regulære sæson. Blackhawks som er en fusion mellem 2 store Frederikshavnerklubber, tidligere Outlaws og Bulldogs. Disse klubber har de tidligere år siddet meget tungt på medaljerne i ungdomsrækkerne, og AaB har ikke tidligere vist sig før at have de bedste hold på ungdomssiden, og det er derfor lidt en overraskelse at AaB er bedst i Vest. Men dejligt at se at der sker udvikling!

Personligt har jeg to brødre (I kender dem nok under navnet AG og Frederik) som er med fra Benløse, og jeg håber dem derfor at de får nogle gode kampe, jeg ved at de spiller noget god offensiv floorball, og jeg ville ønske jeg selv kunne være til stede for at se dem, men det er jeg desværre forhindret i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *