Thomas Brodersen som Lars Rasmussen

jan 11, 2014 Floorball

Thomas Broderen, træner i Benløse Floorball, bl.a. for klubbens U19, U21 samt herre elite, og har igennem tiderne skrabet mange medaljer til klubben på diverse hold.

Thomas er kendt for sin kølighed, selv i pressede situationer, men i dag var floorballen vidne til en radikal anderledes opførsel fra TBs side af, og nogle vil nok sammenligne det med anfaldet som Lars Rasmussen viste overfor sine håndbolddamer sidste år – følg med herunder, og bedøm selv!

Klippen ovenfor er optaget i Benløse omklædningsrummet umiddelbart efter semifinalekampen mellem Frederikshavn Blackhawks og Benløse Floorball Club, der blev spillet denne eftermiddag, hvor Benløse trak det længste strå, og vandt 2-1 efter forlænget spilletid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *