Floorball afstemning: Hvem vinder DM-guld?

feb 17, 2014 Floorball

Billede fra: http://kroghphotography.com/project/dm-floorball-2013

Der er kun 1½ spillerunde tilbage af herreligaen, og derefter venter slutspillet. Jeg vil gerne se hvem folk tror vinder DM-guld i år – stem nedenfor!

Personligt så krydser jeg fingre for at Benløse går hele vejen, men det bliver bestemt et spændende slutspil, hvor alt kan ske.

[socialpoll id=”2187870″]

De 5 øverste hold i tabellen ligger utrolig tæt, og har slået hinanden på kryds og tværs, og jeg tør ikke spå på endnu hvordan DM finalen kommer til at se ud, men semifinalerne har jeg spået lidt på. Først og fremmest, så tror jeg på at Rødovre, Benløse og Hot Shots går i semifinalen, hvem der bliver den fjerde semifinalist bliver en utrolig tæt dyst mellem Blackhawks, Copenhagen og/eller Team Århus (alt efter valg af modstander af top 4 holdene)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *