Floorballsæsonen for alvor skudt i gang

sep 21, 2015 Floorball

Så blev sæsonen for alvor skudt i gang. For mit vedkommende betød det at jeg lørdag var en tur i Sunds med Benløse drengene.

Video

Jeg havde taget kamera med, så jeg skød kampen, samt et kort interview med den nye coach for Benløse, Jens Hagbarth. Som nogle kommenterede på, på dagen, så havde jeg et “stort kamera” med. Før sommerferien gjorde jeg mig en investering i dette (brugte) kamera, af modellen Panasonic AG-AC8 (billede herunder). Idéen var at man selvfølgelig kunne benytte det til at optage en masse floorball, men jeg havde også lidt tænkt at man kunne bruge det til at tage interviews og lignende. Det er et kamera som er beregnet til at have på skulderen, og denne dag fik jeg i dén grad prøvet at have det over skulderen. Lørdag aften da jeg kom hjem kunne jeg godt mærke at jeg var liiidt øm, men det var trods alt efter cirka 2 timer med den på skulderen.

Panasonic AG-AC8
Kilde: http://www.dsttl.com/images/stories/cameras/Panasonic/AG-AC8.jpg

Men tilbage til floorball! Efter et par måneders sommerferie, var det dejligt at se noget god floorball, og der blev gået godt til den, denne lørdag eftermiddag i Sundshallen.

Jeg havde min bærbar med, så jeg på busturen hjem kunne redigere lidt video. Min umiddelbare idé var bare at lave en highlights video med målene fra kampen, men i hallen faldt jeg i snak med Ole (kan ikke huske efternavnet), som var i hallen som “dommer-bedømmer”. Han fortalte at der var tendens for dommere at benytte videomateriale, og spurgte om hele kampen ville komme på Youtube, som jeg tøvede lidt med at starte med at svare på. Men sagen var den, at jeg jo skød hele kampen, så jeg havde alt materialet til at uploade det. Kampen endte 3-5, en kamp hvor den nye spiller i Benløse-trøjen, Milan, fra Ungarn stod for 2 mål, hvoraf det sidste reelt var med til at lukke kampen. En spiller der udmærkede sig synes jeg var Daniel MacCabe, som i mine øjne spillede en mere eller mindre fejlfri kamp, idet at han vandt alle sine nærkampe, og holdt godt i kuglen hvorend på banen han fik bolden. På tavlen blev han noteret for én assist, men det er et bevis på at en protokol ikke afspejler kampen reelt, da Sunds ville have kommet til en del flere chancer, hvis den store og stærke knægt ikke havde været den stabile back han stod på dagen.

Jeg fik samlet highlights videoen på vej hjem i bussen, og klippet kan du se her:

Og interviewet med Jens slipper I heller ikke for:

Mit Helsingør også i kamp!

Søndag middag var det mit U17 holds tur til at få skudt sæsonen igang. Dog ikke lige den start man kunne have håbet på, da modstanderen på dagen var Benløses unge drenge, som desværre viste at de har et rigtig højt niveau. Mine U17 drenge, som er et holdfællesskab Team Nordsjælland – mellem Helsingør og Lyngby (præcis som sidste sæson), som desværre ikke har haft en træning sammen i denne sæson endnu, har en spændende sæson foran sig, hvor der er potentiale til at få nogle virkelig gode kampe. I U17 (øst) rækken er der kun 4 hold, Benløse, Copenhagen, Hvidovre, og os. Alle 4 hold med gode spillere, og der er ingen kampe der er givet på forhånd.

Jeg selv var i kamp senere på søndagen, hvor vi gæstede CBS, som på dagen holdt til i Bellahøjhallerne. Da vi ankom spillede PI-København mod Vallensbæk, som også ligger i 1. div, så der kunne vi smugkigge på hvad vi kunne forvente os. Vallensbæk løb med sejren 5-8, men langt hen i 3. periode var kampen stadig spændende.

Vores kamp blev en ren rodebutik, og specielt mine medspillere (og for den sags skyld også mig selv) havde problemer med at holde kuglen langs gulvet. Det resulterede i at CBS kom foran 2-1 cirka halvvejs inden i første periode, hvor vi derefter fik løftet os, og sendt et par kugler i kassen. Resultatet blev 2-7, og jeg selv smækkede 2 bolde i kassen, som nok burde have været 5 i stedet, med alle de chancer jeg havde. Generelt var der ingen af os der ramte topniveau i dag, men forhåbentlig er der nogen af os der gør det, når vi møder stærkere hold i rækken, hvor det er nødvendigt at vi rammer niveau.

Kommende weekend

I den kommende weekend er der også en masse floorball på programmet, både torsdag og lørdag skal jeg selv i kamp (vi ses selvfølgelig i Helsingørhallen, ikk?!).

Lørdag er der også gang i den i Ringstedhallen (vidstnok!), hvor de forsvarende mestre fra Rødovre gæster, og hvor der forinden spilles dameliga kamp mellem Benløse og Hvidovre. Der er oprettet et event på facebook, læs mere på https://www.facebook.com/events/1027671383951308/

Kampene vil også blive streamet på Youtube, så dem af jer der ikke er der i hallen, kan også følge med hjemmefra. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *