Benløse vs Vensyssel – annulleret mål

okt 12, 2015 Floorball

Hej alle floorball-glade mennesker 🙂

Lørdag gik det løs i Ringstedhallen, hvor Benløse tog i mod BFC Vensyssel. Kampen blev streamet på youtube, og på dagen var det Thomas Brodersen og Anders Kjær der var kommentatorer. Først og fremmest cadeau til dem, for de gjorde det godt som speakers.

Kampen blev en gyser, og blev afgjort med få minutter igen, indlægget her er dog fokuseret på en kendelse i starten af 3. periode, nemlig det annullerede mål. Igennem kampen var der flere nærkampe hvor der bestemt blev gået til stålet, og der blev også givet et par udvisninger, totalt 6 udvisninger, 3 x 2 min i hver lejr.

Ser man situationen ved det annullerede mål (video herunder), så er der én ting der slår mig i øjnene, som jeg ikke kan forstå.

Den første nærduel i klippet. Benløse på bold, takling bagfra, hånd/albue i ryggen, bolden mistes. Vensyssel erobrer i hjørnet. Nærduel igen, bolden spilles foran mål, og der scores, men bliver dog annulleret, og i stedet frislag i hjørnet, efter ukorrekt skub (formoder jeg) i hjørnet.

Skubbet er der, ingen tvivl om det, jeg er bare ude efter, er graden hér (anden nærduel) større, end den var i den første nærduel? Min logik siger mig, at hvis der skulle være dømt frislag ved den anden nærduel, så burde der i hvert fald også være blevet ved den første.

Bedøm selv i klippet herunder.

Kom gerne med jeres personlige kommentarer til dette indlæg! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *