Carl Holst fik eftervederlag på ca. 1,8 mio. kr.

okt 3, 2015 Politik
Carl Holst, afgående forsvarsminister. Foto: Scanpix

Carl Holst, afgående forsvarsminister, som gik af i denne uge, har efter sigende fået et eftervederlag med sig på cirka 1.8 mio. kr., skriver Børsen.

Reglerne siger at eftervederlag bliver beregnet til halvdelen af de tjente måneder som minister, dog minimum 18 måneder.

Jeg forstår vitterligt ikke hvorfor der skal være en minimumsgrænse på eftervederlaget på 18 måneder. Det virker jo helt absurt. Kunne forstå hvis det minimum var 3 måneder, men som det er nu, 18. Det giver ingen mening i mine øre. Derfor klikkede jeg mig ind på skrivunder.net, hvor jeg søgte efter nyeste underskriftindsamlinger, og søreme jo, der var en ny indsamling som blev startet i denne uge, som selvfølgelig omhandler dette. Jeg skrev under med det samme, og håber også at flere vil gøre det, så vi kommer op på 50.000 underskrifter, som der skal til. Følg linker herunder:

http://www.skrivunder.net/ophave_vederlag_og_ministerpension_og_d

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *