vMix, et par korte guider

okt 2, 2015 Stream

Sidste uge tog jeg hul på vMix, som jeg indtil videre er rimelig begejstret for, idet at jeg synes at det kan en masse gode ting, og så er det meget mere pålideligt og brugervenligt end Wirecast.

Jeg har lavet 3 korte videoer, hvor jeg viser nogle simple, men ret væsentlige teknikker i vMix.

Det er rimeligt simple ting jeg demostrerer, og måske kommer der mere avancerede videoer. Jeg lavede dem rimelig ad-hoc, og havde egentlig ikke planlagt hvad der skulle ske, og derfor så er hver enkelt skridt det ikke helt gennemtænkt. I den ene video, hvor jeg ser på genvejstaster, der forsøger jeg at binde Shift som genvejstast for at toggle et overlay, for så at finde ud, at Shift alene ikke kan bindes som genvejstast – ups 🙂 Men, helt spild er det ikke, da de ting man erfarer, de fejl man støder på, specielt dem man ikke havde forudset, er dem man lærer mest af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *