Speciel kamp i morgen

feb 12, 2016 Floorball

I morgen, lørdag d. 13. februar 2016 er en lidt speciel dag. I hvert fald for mig, for mit hold, og for vores modstander Rungsted-Hørsholm Floorball Klub, i det, at vi spiller en 1. division øst kamp på den anden side af sundet, mere præcist på FC Helsingborgs hjemmebane, Helsingborg Arena.

Kampen er kl. 11.00, og 5 timer efter, går FC Helsingborg selv på banen, hvor de tager i mod IBK Dalen.

Med to kampe tilbage i sæsonen, og en sikret 1. plads er der ikke andet at spille om end håneretten, men alligevel er der stor motivation for at vinde denne kamp for vores side af, da det vil være noget specielt at have vundet på svensk grund, og besejrer vi også Hafnia i allersidste spillerunde, har vi gået i gennem 1. division uden et eneste nederlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *