Storsejr over Østrig gav dansk VM billet

feb 7, 2016 Floorball

Danmark vandt til formiddag stort, hele 19-2, over Østrig i den sidste kvalifikationskamp, som derved giver adgang til VM til December.

Allerede kort inde i kampen var Danmark stort foran, efter en 5 minutters udvisning til en af de østrigske spillere, og der var derfor lys for enden af tunnelen, på trods af gårsdagens kolde spand vand der blev givet ud af Estland. Danmark sad over alle 60 minutter godt på bolden, og det var nogle få sporadiske chancer Østrig kom til.

Offensivt gjorde Danmark det godt i mange situationer, og udnyttede de små åbninger der var i det østrigske forsvar. Specielt anfører Brian Nielsen var kynisk foran kassen, hvor flere bolde blev firsttimet ind, med flotte indstik i slottet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *