Benløse vs Rødovre – Afgørende kamp forude

apr 3, 2016 Floorball

Brønderslev vandt konfortabelt over Copenhagen i Valby lørdag, og vandt derved serien 3-0. De første to kampe var dog tætte, men alligevel står Brønderslev finaleklar efter 3-0 i kvarten og 3-0 i semien, så altså, en finale-værdig trup de må have.

Den anden semifinaleserie er dog ikke afgjort endnu! 2-2 efter de første to weekender med kampe. 1-1 i hver af de to weekender. Jeg var selv vidne til de to første kampe i den første weekend, samt søndagens kamp i Rødovre.

Rødovre vandt lørdagens kamp 6-2, og det lyder som om at Rødovre har været i kontrol det meste af kampen, og Benløse ikke slog til på deres chancer, og ellers ikke var helt oppe i gear. Så vinder man ikke kampe. Benløsedrengene var derimod mere oplagte om søndagen, hvor Rødovre blev holdt fra fadet i 52 minutter, og samtidig scorer man 5 mål, heraf de fleste på hurtige omstillinger. Mathias de Fries og Mathias Glass var begge strålende frem ad banen med 2 mål hver. Daniel Mac Cabe måtte udgå med hans fod han har vrikket om på de sidste par uger. Benløses backs gjorde det godt i de bagerste rækker med at holde på bolden, trække spillere til sig, og så ellers få ekspederet bolden frem i banen, uden at gøre livet farligt ved at lave dumme boldtab, som Rødovre ellers er gode til at fremprovokere. Nævnelsesværdigt er det at unge Frederik Pil spillede næsten hele kampen, og det meste af tiden som back.

I søndagens kamp havde Rødovre dog adskillelige store chancer, som der med nød og næppe blev afværget, herunder flere skud på stolpe/overligger, samt skud på David som endte som en repost. Her gav det dog ikke pote, da den ene back som regel stod tæt under mål, og kunne afværge reposten. Mange Rødovre-skud blev også blokeret af Benløse ben og kroppe som var godt organiseret på dagen, en ting som ellers havde været mangel på om lørdagen. De ellers så sikre Rødovre skytter; Erichsen, Krogsgaard, Trolle og Eklund (med flere!), havde store problemer med at ramme målet, og Benløse kunne derved juble efter 60 minutters stenhård og koncentreret defensiv, krydret med kynisme fremad banen når det gjaldt, totalt modsat af lørdagens opgør.

De to weekender har altså derved lignet meget hinanden, Rødovre som har ligget godt for land om lørdagen, vundet konfortabelt, og søndagen så har Benløse brugt søndagen på at indhente igen. Dette er der dog ikke plads til mere, for forude er altså en femte og afgørende kamp, som spilles lørdag d. 9. paril kl. 15.00 i Dansk Kabel TV Arena i Ringsted. Der er ingen tvivl om at der bliver knald på i hallen, så har du mulighed for det, så tag der ud og kig! Se facebookeventet her: https://www.facebook.com/events/688225681317723/

Jeg er selv forhindret i at være der, da jeg er i Århus og spille 1. divisionsmesterskaber i mod Frederikshavn Blackhawks 3 samt ÅFK. Jeg bliver altså derfor nødt til at være “kunde i egen butik”, og følge youtube-streamen fra Jylland. Kampen vil selvfølgelig blive streamet! Jeg skal ud og finde mig en afløser til at være ‘controller’ 🙂 Streamen vil som altid være at finde på Benløses Youtube kanal her: http://youtube.com/bfcfloorball

Jeg glæder mig til at spille 2 spændende kampe mod vinderne af de jydske 1. divisioner. Jeg kender ikke særlig meget til de to modstanderhold, men der er ingen tvivl om at der sikkert er nogle målnæser på de to mandskaber vi skal møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *