Et par tal fra de to finale-streams

apr 21, 2016 Stream

Seertal

For at sætte et par facts på streamingen af DM finalerne, så blev herrekampen streamet af 1.871 live-streamende seere totalt, og 834 seere på én gang da der var flest samtidige. Damefinalen havde 920 totale live-streamende seere totalt, og 300 seere på én gang da der var flest samtidige seere.

Jeg vil ikke analysere på tallene specifikt, men man kunne selvfølgelig have håbet på at have rundet 1.000 samtidige seere, det havde været et pænt tal! Dog kan man være tilfredt med at der var så mange tilskuere i hallen som der var, altså omkring de 1.200 tilskuere. Der var en kanon stemning hele vejen i gennem, næsten en for god stemning omkring indløbet til herrefinalen, hvor støjen fra tilskuerne var så massiv at det var svært overhovedet at høre på vores stream hvad de to kommentatorer sagde, og det værner noget om, hvor meget larm der var i hallen. Jeg tror nok at spillerne fik én på opleveren.

Geografisk

Langt de fleste folk der streamede kampene var fra Danmark, sjovt nok, og det var knapt 95 % af de streamende der er herfra.

For damefinalen var 2 % af seerne fra Sverige, mens det for herrefinalen var Ungarn, med knapt 3 % af seerne kom ind på andenpladsen over geografisk streamende land af finalerne.

Der er sikkert nogle af damerne som har relationer til Sverige, og for herrenes vedkommende, så er det de to Benløse-ungarere, som sikkert har spammet sine bekendte, gamle holdkammerater, osv., med ordet om, at man kunne se finalekampen på Youtube 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *