EM håndbold – Danmarks vej til guldet

jan 19, 2014 Sport
EM håndbold Danmark - Sejr over Spanien i EM semifinalen 2012
Foto: JENS DRESLING

Danmarks håndboldherre vandt i går en fornem sejr over verdensmestrene fra Spanien, og viste derved at holdet virkelig har gejsten til at gå hele vejen i denne turnering. En af de ting jeg lagde mærke til, var bl.a. en Thomas Mogensen, som spillede en fantastisk 1. halvleg i mod Spanien, og har i øvrigt imponeret meget i alle kampe.

Danmark spiller kamp igen i morgen i mod Ungarn, kampen starter 20.30 som sædvanligt, og vises på TV2. Vi ser gerne en sejr til Danmark igen!

Jeg har stor tiltro til det danske herrelandshold, og jeg glæder mig til at følge de resterende kampe, bestemt glæder jeg mig til at se semifinalen (som jeg er sikker på at Danmark kommer i!), og hvem de skal op i mod der. Det bliver højst sandsynligt Frankrig eller Kroatien, som begge er stærke håndboldnationer, som Danmark både har tabt til og vundet over tidligere år. Jeg tror dog at Danmark kan slå begge hold på dagen, pga. den brede trup, hvor alle spillere har gjort det fantastisk når de har fået chancen, og det ses ikke på samme måde blandt de andre hold, hvor det er få stamspillere, som udgør kernen af holdet, sådan har det ikke være på samme måde for Danmark ved denne slutrunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *