Streaming – cadeau til de andre også!

sep 30, 2015 Stream

I mandags skrev jeg et indlæg om streamingen vi laver. Jeg skrev en beskrivelse af hvordan det fungerer, og jeg skrev at vi som regel er 2-3 personer hver gang vi streamer, så jeg ville sådan set bare gerne gøre opmærksom på hvem de er, for de tager også en stor torn ift. streamingen! Det er jo frivilligt arbejde, men alligevel er det et stort stykke arbejde.

Thomas Bøge

Først og fremmest er der Thomas Bøge, som er far til Casper Bøge og Jacob Bøge, begge floorballspillere, pt. i hhv. Nuuk og Benløse. De fleste kender sikkert navnet Jacob Bøge fra bl.a. A-landsholdet, hvor han har været inde omkring de sidste 2 år cirka.

Besøg Nuuk Floorball Club på facebook

Thomas Bøge driver til daglig sin virksomhed, TechHouse.dk, som udbyder IT-løsninger. I Benløse Floorball har han været styrmand for mange projekter, herunder sponsorarbejde, og så har han også været overhoved for at få streaming op at køre.

Henrik Høgh

Foruden Thomas, er der Henrik Høgh, som bestemt også er en vigtig mand. Henriks søn spiller på U17 i Benløse, og der i gennem har Henrik en naturlig interesse i floorball klubben. Henrik er manden der har styr på vores kamera, dvs. at det er ham der sørger for at man kan se den rigtige del af banen på alle tidspunkter. Der er ingen slinger i valsen når Henrik styrer kameraet!

Min egen rolle

Min brik i “firmaet” er sådan set primært at lave highlights videoer, idet at highlights videoer er en vigtig del af streamingen. Jeg har den overbevisning, at det er 1 ud at 1.000, der vil sidde og se en hel streaming i gennem igen (efter at den er sket). Til gengæld, så er min overbevisning, at korte og “kompakte” video-klip, er dét som folk ønsker at se. Min umiddelbare tanke er, at vi ikke skal spilde folks tid med at vise minutters lange sekvenser “uden action”, dvs. altså ikke mål eller udvisninger.

Så fordi at jeg har stået for at samle videoen fra fx herre liga holdet, og lavet et klip med målene, så har jeg fået credits for det, men reelt, så har det krævet 3 mands arbejde, jeg har bare været den som har fået credit for det. Så derfor, giv også credit til Henrik og Thomas!

Idéer? Eller – dig med på “streamingholdet”?

Vi prøver jo som sagt at optimere streamingen for hver gang, komme med nye initiativer, og derfor, så kunne vi også godt tænke os endnu mere hjælp! Så hvis du har mod på det, så skriv til mig, om end det blot er nogle idéer du har, ift. streamingen, eller om du gerne vil tilbyde din hjælp 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *